STN ISO 8087: 1992 (27 1822), Zdvihací zařízení. Velikosti bubnů a kladek. Mobilní jeřáby. - Vosátková, Irena; Dvořák, Jan (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 8087: 1985