STN ISO 8087: 1992 (27 1822), Zdvihací zařízení. Velikosti bubnů a kladek. Mobilní jeřáby. - Vosátková, Irena; Dvořák, Jan; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 8087: 1985
Spracovateľ: Irena Vosátková, Jan Dvořák.
Keywords: normy