STN EN 81-70: 2004 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Osobitné úpravy výťahov určených na dopravu osôb alebo osôb a nákladov Časť 70 Prístupnosť výťahov vrátane osôb s obmedzenou schopnosťou pohybu a orientácie - Štefík, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 81-70: 2003