STN EN 81-70/A1: 2005 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Osobitné úpravy výťahov určených na dopravu osôb alebo osôb a nákladov Časť 70 Prístupnosť výťahov vrátane osôb s obmedzenou schopnosťou pohybu a orientácie. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A1 STN EN 81-70: 2004 je slovenskou verziou EN 81-70: 2003/A1: 2004