STN EN 81-80: 2004 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Jestvujúce výťahy Časť 80 Pravidlá na zvyšovanie bezpečnosti v jestvujúcich výťahoch určených na dopravu osôb alebo osôb a nákladov - Štefík, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 81-80: 2003