STN EN 81-80: 2004 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Jestvujúce výťahy Časť 80 Pravidlá na zvyšovanie bezpečnosti v jestvujúcich výťahoch určených na dopravu osôb alebo osôb a nákladov - Štefík, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 81-80: 2003
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 81-80 z júna 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Štefík. Technická komisia: TK 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky
Keywords: normy