STN ISO 9386-2: 2002 (27 4013), Poháňané zdvíhacie plošiny pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu. Bezpečnostné pravidlá, rozmery a prevádzka Časť 2 Poháňané schodiskové výťahy pohybujúce sa po šikmej dráhe pre sediace, stojace osoby a osoby na invalidných vozíkoch - Fischerová, Soňa; Jánoška, Ivan; Vaněk, Václav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s ISO 9386-2: 2000 v českom jazyku