STN ISO 9386-2: 2002 (27 4013), Poháňané zdvíhacie plošiny pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu. Bezpečnostné pravidlá, rozmery a prevádzka Časť 2 Poháňané schodiskové výťahy pohybujúce sa po šikmej dráhe pre sediace, stojace osoby a osoby na invalidných vozíkoch - Fischerová, Soňa; Jánoška, Ivan; Vaněk, Václav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s ISO 9386-2: 2000 v českom jazyku
Spracovateľ: Soňa Fischerová, Ivan Jánoška, Václav Vaněk. Technická normalizačná komisia: TNK 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky
Keywords: normy