STN ISO 4190/6: 1992 (27 4310), Elektrické výtahy Část 6 Osobní výtahy pro bytové domy. Navrhování a výběr - Vaněk, Václav; Dvořák, Jan (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 4190/6: 1984