STN ISO 7133: 2000 [neplatná] (27 7430), Stroje na zemné práce. Traktorové skrejpery. Názvoslovie a obchodná špecifikácia. - Volčko, Vladimír; Drang, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 7133: 1994