STN EN ISO 18134-1: 2016 (65 7406), Tuhé biopalivá. Stanovenie obsahu vlhkosti. Metóda sušením v sušiarni Časť 1 Celková vlhkosť. Referenčná metóda (ISO 18134-1: 2015) - Pokorná, Lýdia (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 18134-1: 2015