STN EN ISO 18134-3: 2016 (65 7406), Tuhé biopalivá. Stanovenie obsahu vlhkosti. Metóda sušením v sušiarni Časť 3 Vlhkosť v analytickej vzorke na všeobecný rozbor (ISO 18134-3: 2015) - Pokorná, Lýdia (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 18134-3: 2015