STN EN ISO 18134-3: 2016 (65 7406), Tuhé biopalivá. Stanovenie obsahu vlhkosti. Metóda sušením v sušiarni Časť 3 Vlhkosť v analytickej vzorke na všeobecný rozbor (ISO 18134-3: 2015) - Pokorná, Lýdia; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 18134-3: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 18134-3 z februára 2016, ktorá od 1. 2. 2016 nahradila STN EN 14774-3 z mája 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: VÚRUP, a. s., Bratislava, Ing. Lýdia Pokorná. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy