STN EN ISO 18122: 2016 (65 7408), Tuhé biopalivá. Stanovenie obsahu popola (ISO 18122: 2015). - Pokorná, Lýdia (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 18122: 2015