STN EN ISO 18122: 2016 (65 7408), Tuhé biopalivá. Stanovenie obsahu popola (ISO 18122: 2015). - Pokorná, Lýdia; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 18122: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 18122 z apríla 2016, ktorá od 1. 4. 2016 nahradila STN EN 14775 z júla 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: VÚRUP, a. s., Bratislava, Ing. Lýdia Pokorná. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy