STN EN 923: 2016 (66 8501), Lepidlá. Termíny a definície. - Katuščáková, Gabriela (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 923: 2015