STN EN 923: 2016 (66 8501), Lepidlá. Termíny a definície. - Katuščáková, Gabriela; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky, náterové látky a lepidlá (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 923: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 923 z júla 2016, ktorá od 1. 7. 2016 nahradila STN EN 923 + A1 z júla 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: EKOREX SK, Bratislava, Ing. Gabriela Katuščáková. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky, náterové látky a lepidlá
Keywords: normy