STN ISO 10261: 2004 [neplatná] (27 7807), Stroje na zemné práce. Identifikačné číslo výrobku. Systém označovania. - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 10261: 2002