STN ISO 9249: 2002 [neplatná] (27 8170), Stroje na zemné práce. Metóda skúšania motorov. Čistý výkon. - Volčko, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 9249: 1997 vrátane opravy 1: 1999