STN EN ISO 80000-3: 2017 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 3 Priestor a čas (ISO 80000-3: 2006) - Mikulecký, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 80000-3: 2013