STN EN 50341-2-23: 2017 (33 3300), Vonkajšie elektrické vedenia so striedavým napätím nad 1 kV Časť 2-23 Národné normatívne hľadiská (NNA) pre SLOVENSKO (založené na EN 50341-1: 2012) - Kinčeš, František; Predáč, Jozef; Bindzár, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50341-2-23: 2016