STN EN 61000-6-7: 2017 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 6-7 Všeobecné normy. Požiadavky na odolnosť zariadení určených na plnenie funkcií v bezpečnostnom systéme (funkčná bezpečnosť) v priemyselných lokalitách - Kotoč, Július; Poliaková, Elena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-6-7: 2015