STN EN 16263-5: 2017 (66 8304), Pyrotechnické výrobky. Iné pyrotechnické výrobky Časť 5 Minimálne požiadavky na označovanie a návod na používanie - Nemček, Daniel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16263-5: 2015