STN EN 13084-6: 2017 (73 4112), Samostatne stojace komíny Časť 6 Oceľové vložky. Navrhovanie a vyhotovenie - Michal, Juraj (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13084-6: 2015