STN EN 13084-6: 2017 (73 4112), Samostatne stojace komíny Časť 6 Oceľové vložky. Navrhovanie a vyhotovenie - Michal, Juraj; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 114 Samostatne stojace priemyselné komíny (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13084-6: 2015
Táto norma nahrádza STN EN 13084-6 z novembra 2005 a anglickú verziu STN EN 13084-6 z apríla 2016 v celom rozsahu
Spracovateľ: VERTICAL INDUSTRIAL, a. s., Bratislava, Juraj Michal. Technická komisia: TK 114 Samostatne stojace priemyselné komíny
Keywords: normy