STN EN 938: 2017 (75 8404), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Chloritan sodný. (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 938: 2016