STN ISO 14189/Z1: 2017 (75 7845), Kvalita vody. Stanovenie Clostridium perfringens. Metóda membránovej filtrácie. Zmena 1. (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Označenie normy sa mení na STN EN ISO 14189