TNI ISO/TR 12369: 1999 (30 0430), Poľnohospodárske traktory a stroje. Konektorové spojenie na prenos elektrickej energie. - Sitár, Igor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO/TR 12369: 1994