ISO 1103: 2004 (30 3651), Cestné vozidlá. Spojovacie gule pre karavany a ľahké prívesy. Rozmery. - Mihálik, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 1103: 1996