STN EN 2350: 1998 (31 1730), Letectvo a kozmonautika. Ističe. Technická špecifikácia. - Čatlošová, Gabriela (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 2350: 1990