STN EN 2495: 1998 (31 1731), Letectvo a kozmonautika. Jednopólové, tepelne kompenzované ističe s menovitým prúdom do 25 A. Predmetová norma. - Čatlošová, Gabriela (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 2495: 1990