STN EN 2592: 1998 (31 1732), Letectvo a kozmonautika. Trojpólové, tepelne kompenzované ističe s menovitým prúdom do 25 A. Predmetová norma. - Čatlošová, Gabriela (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 2592: 1990