STN EN 2943: 2001 (31 3556), Letectvo a kozmonautika. Samopoistné závitové vložky. Technická špecifikácia. - Jánoška, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 2943: 1998 v českom jazyku