STN EN 3284: 1998 (31 4904), Letectvo. Ložiská pre draky lietadiel. Jednoradové guľkové ložiská z ložiskovej ocele. Priemerové rady 0 a 2. Skupina s normálnou radiálnou vôľou. Rozmery a zaťaženia. - Krivošík, Vít; Jančúch, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma je identická s EN 3284: 1994