STN EN 2063: 1997 (31 4905), Letectvo. Valivé ložiská pre draky lietadiel. Technické špecifikácie. - Krivošík, Vít; Jančúch, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 2063: 1992