STN ISO 3969: 1997 (32 0016), Stavba lodí. Lode vnútrozemskej plavby. Zoznam technickej dokumentácie. - Píš, Erich (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 3969: 1979