STN ISO 5572: 1997 (32 0017), Stavba lodí a plávajúcich zariadení. Číslovanie priestorov a stavebných dielcov lodí. - Hrala, Július (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 5572: 1987