STN EN 50310: 2017 (36 9072), Siete pospájania pre telekomunikácie v budovách a iných stavbách. - Tuška, Ján; Poliaková, Elena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50310: 2016