STN EN ISO 12215-2: 2003 (32 0871), Malé plavidlá. Konštrukcia trupu a dimenzovanie Časť 2 Materiály jadier na sendvičové konštrukcie, vložené materiály (ISO 12215-2: 2002) - Píš, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 12215-2: 2002