STN EN ISO 2178: 2017 (03 8181), Nemagnetické povlaky na magnetických podkladoch. Meranie hrúbky povlaku. Magnetická metóda (ISO 2178: 2016). - Chovancová, Marta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 2178: 2016