STN 33 2000-5-557: 2017, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-557 Výber a stavba elektrických zariadení. Pomocné obvody - Gašparovský, Dionýz (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma obsahuje HD 60364-5-557: 2013 v slovenskom jazyku