STN EN 12608-1: 2017 (64 3222), Profily z nemäkčeného polyvinylchloridu (PVC-U) na výrobu okien a dverí. Klasifikácia, požiadavky a skúšobné metódy Časť 1 Povrchovo neupravené profily z PVC-U so svetlými povrchmi - Žúdel, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12608-1: 2016