STN EN ISO 12215-3: 2003 (32 0871), Malé plavidlá. Konštrukcia trupu a dimenzovanie Časť 3 Materiály: Oceľ, hliníkové zliatiny, drevo, iné materiály (ISO 12215-3: 2002) - Píš, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 12215-3: 2002