STN EN ISO 8849: 2004 (32 0880), Malé plavidlá. Elektricky poháňané drenážne čerpadlá na jednosmerný prúd (ISO 8849: 2003). - Černák, Oskar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 8849: 2003