STN EN ISO 9093-1: 2001 (32 0893), Malé plavidlá. Kingstonove ventily a trupové priechodky Časť 1 Kovové zhotovenie - Tóth, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 9093-1: 1994