STN ISO 7461: 1995 (32 1008), Stavba lodí. Tvary a obrysy lodí. Číselné vyjadrenie prvkov určujúcich geometrický tvar lodného trupu. - Píš, Erich (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7461: 1984