STN ISO 7462: 1995 (32 1009), Stavba lodí. Hlavné rozmery lodí. Terminológia a definície na počítačové spracovanie. - Píš, Erich (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7462: 1985