STN EN 1502: 1999 (32 2713), Plavidlá vnútrozemskej plavby. Palubné závesné schody. - Tóth, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 1502: 1995