STN EN 13711: 2003 (32 2715), Plavidlá vnútrozemskej plavby. Navijaky na prevádzku lodí. Bezpečnostné požiadavky. - Černák, Oskar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13711: 2002