STN ISO 9203-2: 1997 (32 3100), Stavba lodí. Topológia konštrukčných prvkov lodného trupu Časť 2 Popis konštrukčných prvkov - Orlík, Štefan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 9203-2: 1989